Om mig

Jag som driver Vivalma heter Marina Hägglund.

Förutom utbildningen som socionom har jag en  vidareutbildning i KBT-steg 1 (Kognitiv beteendeterapi). Jag är certifierad EFT-terapeut (Emotional Freedom Techniques) och PSYCH-K® facilitator. Innan jag valde att följa mitt hjärta och fokusera på socialt arbete och terapi läste jag juridiklinjen i fyra år, i Italien.

Jag har bland annat studerat på Socialhögskolan i Madrid (Spanien) samt praktiserat inom psykiatrin på Rio de Janeiros Universitetssjukhus i Brasilien och på en ungdomsverksamhet i Tepic (Mexico) i ett år.

Mitt stora intresse för livets andliga dimension har motiverat mig till att gå på olika healing- och mediumskapskurser bland annat hos det engelske mediumet Terry Evans, hos Vendela Cederholm i Stockholm (både Vendela och Terry är verksamma i TV-programmet ”Det Okända”) och på Arthur Findlay College of Psychic Science i England.

Jag har arbetat som socialsekreterare på ungdomsenheten i Sollentuna, som familjehemskonsulent för ett vårdföretag i Uppland, som sjukhuskurator på Röda Korsets Sjukhus i Stockholm, som kurator på Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala och som samtalsterapeut inom primärvården.

Jag är medlem i SSR, EFT-förbundet och i Enneagramföreningen i Sverige.