Om mig

Jag som driver Vivalma heter Marina Hägglund.

Förutom utbildningen som socionom, som jag läste på Socialhögskolan i Stockholm, är jag certifierad EFT-terapeut (Emotional Freedom Techniques), PSYCH-K® facilitator, och har en vidareutbildning i KBT-steg 1 (Kognitiv beteendeterapi). Innan jag valde att följa mitt hjärta och fokusera på socialt arbete och terapi läste jag juridiklinjen i Italien i fyra år.

Jag har bland annat studerat på Socialhögskolan i Madrid (Spanien) samt arbetat inom psykiatrin på Rio de Janeiros Universitetssjukhus i Brasilien och på en ungdomsverksamhet i Tepic (Mexico) i ett år.

Mitt stora intresse för livets andliga dimension har motiverat mig till att gå på olika healing- och mediumskapskurser bland annat hos det engelske mediumet Terry Evans, hos Vendela Cederholm i Stockholm samt på Arthur Findlay College of Psychic Science i England.

Jag har arbetat som socialsekreterare på ungdomsenheten i Sollentuna, som familjehemskonsulent för ett vårdföretag i Uppland, som sjukhuskurator på Röda Korsets Sjukhus i Stockholm, som kurator på Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala och som samtalsterapeut inom primärvården.

Jag är medlem i EFT förbundet och i akademikerförbundet SSR.