PSYCH-K®

PSYCH-K® är en rad enkla processer (s.k. balanseringar) som på ett tryggt och snabbt sätt ersätter negativa och självsaboterande tankemönster med positiva tankemönster. Balanseringarna påverkar ditt undermedvetna som står för cirka 95-99% av allt du tänker och gör dagligen. Det är nämligen det undermedvetna som styr på gott och ont nästan allt mänskligt beteende, och kallas också för vår ”auto-pilot”.

Behandlingen använder sig av kinesiologisk muskeltestning för att ta reda på vad som behöver balanseras och vilken process (det vill säga vilken balansering) som ska användas. I balanseringen använder vi oss av enkla kroppsrörelser och energipunkter. Balanseringen leder till att både hjärnhalvorna förbättrar sin samarbetsförmåga. När detta sker drar hjärnans mentala (vänster hjärnhalva) och emotionella (höger hjärnhalva) kapacitet åt samma håll. Samtidigt får vi en utökad kontakt med alla delar av oss, även den andliga.

Sammanfattningsvis är PSYCH-K®:

  • En icke-invasiv förändringsprocess med en väl dokumenterad framgång i över 25 år
  • En enkel men kraftfull process för att ändra begränsande medvetna/omedvetna övertygelser
  • En unik blandning av modern neurovetenskaplig forskning och gamla mind/body visdom
  • En innovativ metod för att underlätta förändring på undermedveten nivå

Robert M. Williams är upphovsman till PSYCH-K®. För ytterligare information om PSYCH-K® besök gärna PSYCH-K® hemsida: www.psych-k.com.